|
|
#136 |
|
Рецензент
Дописів: 1.163
|
За вікном казковий пейзаж. Туман сідає на дерева, перетворюється на широкі мазки інію. Десь над усім цим світить невидиме сонце - хочеться тікати з роботи.
|
|
|
#137 |
|
Рецензент
|
Ніякого задоволення від життя. Нема коли навіть телевізора подивитись, постійно хочеться спати, і навіть уві сні нічого путнього не показують. Оповідання на "Зоряну Фортецю" вилізло за 20000 знаків і загрожує перетворитися на черговий недописаний фрагмент.
Ну і хай йому! Зате лізе щось зовсім інше.
|
|
|
#138 |
|
Рецензент
|
Слухайте, я геть забув - я ж тепер без п"яти хвилин шофер!
Позавчора здав на права, тепер, як з"являться бланки і зійде сніг, буду з"являтись на шляхах Тернопільщини й навколишніх штатів на своїй "мулаточці"!
|
|
|
#139 |
|
Рецензент
|
Дійду до тисячного допису - і покину форум.
Буду читати і не пхатися - хай живе. Бо всі форуми, де я з"явився, тихенько вмирають. А цей якийсь особливий, шкода. Дядько Кріпі зі мною солідарний.
|
|
|
#140 |
|
Читач
Дописів: 102
|
Блеку, це криза. Старожили виросли. Всі теми обсмоктали. Час іде і змінює все. Не знаю, чи можна реанімувати форум. Може в якомусь іншому форматі з новими людьми. Це характерно для всіх форумів. Вони або розростаються і тоді настає криза гігантизму, або просто вичерпують себе. Хоча література, звісно, невичерпна.
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Критик
|
Блеку, я теж маю манеру пов*язувати проблеми із собою)) але повір, ми робили все що могли)))) і робимо...
думаю, десь під заголовком форуму треба дописати "Не исчезай из жизни моей...", щоби кожен дописувач відчував свою важливість. хоча шо казать, інтерес меншає. але звичка- діло сурйозне...
|
|
|
#142 |
|
Рецензент
|
Я сьогодні склав обітницю, і мені доведеться її виконати. При цьому соромно, що не хочу робити цього постійно. Не можна ігнорувати того, що він для мене робить, а просить натомість так небагато.
|
|
|
#143 |
|
Спостерігач
Дописів: 45
|
Тю, принес бутылку коньяку, делов-то
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Рецензент
|
Ггг, не лізьте до моєї клавіатури, дядьку! Не про вас це. Всьо, пішли, бо мало того, що всі вже ржуть, то ще забанять до дідька. А я буду сумувати за тролями та халфлінгами, як не крути
![]()
|
|
|
#145 |
|
Критик
|
і я дала обітницю) але дотримати її не так вже й важко)
|
|
|
#146 |
|
Рецензент
|
Моя машина - то щось
Не буду продовжувати, вона мене вже у всяких позах мала. Вона наді мною знущається! Вона мене з розуму зводить! Певно, бідний Стіві мав щось подібне, раз у нього виник той сюжет.
|
|
|
#147 |
|
Рецензент
|
Вичавлений, порожний, неголений. Олень, трясця йому
![]()
|
|
|
#148 |
|
Рецензент
|
Епоха "оленізму" триває. Завтра напишу заяву на відпустку, на червень.
|
|
|
#149 |
|
Рецензент
|
Відпустка (якщо це можна назвати відпусткою) закінчується завтра. На роботі, кажуть, завал, клієнти дзвонять без кінця. Зате нарешті з"явиться час на писанину. Напишу соціалку. "Зоряну Фортецю" завоював, лишається ще "Коронація слова" та Шевченківська премія
![]()
|
|
|
#150 |
|
Читач
Дописів: 103
|
|
|
|