|
|
#226 |
|
Читач
|
марш
корону ваш трону узбіч дорогу річ богу хвіст змієм ліс вмієм ваш трону марш корону
|
|
|
#227 |
|
Критик
|
Коронація
Зазвучав у залі марш, підняли над ним корону. "Весь палац віднині Ваш, о, новий володар трону!" -"Я живу життя узбіч. Рід заздалегідь дорогу визначив, немов я - річ, котра не належить Богу. Не людина: ззаду хвіст. Кожен з нас уже став змієм. Кожен... але вкупі- ліс. Стадно діяти ми вмієм... Я не цар, і я не ваш." ...Думав так хазяїн трону, поки грав неспинно марш, а сказав: "Кладіть корону!"
Небосвод - Востаннє редагував Soul: 28.06.2009 о 08:46. |
|
|
|
|
|
#228 |
|
Читач
|
Давай крокувати - під поховальний марш
Важка голова з якої щойно зняли корону Я був колись свій тепер вже точно не ваш Відсутня корона й відсутня потреба трону А хочеш збираймо тіні біля брудних узбіч Вони заважають нам бачити нашу дорогу Вони не дають нам дізнатися: "в чому ж тут річ?" Вони віддають нас у руки не нашому богу Не хочеш? Давай тоді зловимо чорта за хвіст І будем пускати у небо повітряним змієм Ти ж знаєш чим більше гілля тим далі нам в ліс Давай крокувати бо більше нічого не вмієм Я був колись свій тепер вже точно не ваш Відсутня корона й відсутня потреба трону Давай відпочинемо поки лунє марш Важка голова з якої щойно зняли корону
|
|
|
#229 |
|
Читач
Дописів: 146
|
Кордон так близько... Зостався єдиний марш,
уже напасник приміряв чужу корону. Земля у шрамах. І де ж той Месія ваш, який врятує чесноту старого трону? Закуті в лати, герої зійдуть з узбіч, широким степом проклавши мечем дорогу вперед - по трупах... Свобода - коштовна річ. Вони ж клялися служити царю і Богу. Гримлять копита. Кіннота сіла на хвіст. Пролазить острах у серце підступним змієм. Мерщій втікати... Глузливо шумує ліс. Кричать братове: - Здаваймось, бо ми не вмієм тримати зброю! І де ж той Атілла ваш, що на поталу не дасть пресвятого трону? Кидок у безвість. Фатальний кривавий марш... Чолом, холопи! Вітайте нову корону!
Востаннє редагував Консуело: 16.07.2009 о 12:42. |
|
|
|
|
|
#230 |
|
Критик
|
вчора опівночі так весело було. як каже моя знайома- "щоб поржать", написала буриме на старі рими (відкопала їх в блокноті). хоча вийшло не дуже оптимістично...
Щось тріщать у мене кості, як роблю великі кроки. Щось надміру став широкий, забагато в тілі млості, забиваються протоки. Що робить? Хто може знати? Додаю благальні ноти: Підкажіть! Не буду проти! Сам собі я звожу грати з бездіяльності та цноти. Я за те, щоб жити плідно! Але вже мені купили вільне місце для могили, вже ховають... Боже рідний! Зглянься! Я лежу зомлілий...
|
|
|
#231 |
|
Читач
|
Поперек горла - кості,
Це хибні життєві кроки. Хай темний мій шлях та - широкий, Він сповнений тіней та млості, Це море й відсутність протоки. Мене ти не можеш знати Не звук я – графічні ноти: Я за тільки, ти тільки проти! Щоб в гру нашу ми змогли грати, Без віри в кохання і цноти. Девіз мій: «роби все плідно!» Його вже давно купили. Ці люди, що рили могили, Це дім для них зараз рідний! Їх матері образ зомлілий...
|
|
|
#232 |
|
Рецензент
Дописів: 1.163
|
На роботі нудно, тож трохи побавимось.
Коли заграє грізний марш, І погляди всі звернуть на корону, На герць покличе гонор ваш, Кривавий герць за володіння трону. Голодні погляди вздовж спалених узбіч До влади вам скеровують дорогу, Бо це – єдина в світі річ, Яка примусить зрадити і Богу. "Нехай ховає супротивник хвіст, Сичить у сховку чорним підлим змієм. Мечів здійнявши гостро-хижий ліс, В бою ми взяти першість вмієм!" Гіркий цей трунок перемоги – ваш! І терном стелять шлях до трону, І знов заграє грізний марш, І з пір"я круків вже несуть корону.
|
|
|
#233 |
|
Читач
|
змініть хтось слова хочу теж пограти, але слова ну геть не подобаються вибачайте авторе, нічого особистого
|
|
|
#234 |
|
Спостерігач
Дописів: 16
|
Розбите небо в чашці кави
Холодний біль в душі засів Зів'яли сном німі забави Імла ще кличе подих слів Прийшов кінець і все спочатку Шукаю нового крила Навіють стіни давню гадку - Кохання з срібного люстра Із попелу любові стріли Зганяють потайки мій час У вічності ще не горіли Давно чекає вона вас |
|
|
|
|
|
#235 |
|
Читач
|
Набридли вірші вже про чашку кави
І що не вірш напій цей там засів Пишіть вже про горілку для забави Про пиво, ель, є ще багато слів Та їм нейметься й все спочатку Цим кавомолам в пошуках крила Топіть у "семі" кожну "гадку" І буде дзеркало замість "люстра" Не буде попелу, забудете про стріли І з'явиться на хлопців вільний час Пишіть про те щоб мужики згоріли Шукайте вірних, ліпше це для вас
|
![]() |
| Теги |
| буриме, вірші, гра |
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|