|
|
#1576 |
|
Критик
|
мда. я вже відчуваю, як воно- два іспити два дні підряд. це при тому, що я надихнулася питанням про катарсис тільки вчора вві сні. доведеться, майже не готуючись, розповідати про свої катарсичні переживання)
втомлена. але ж завтра- кінець!!!
|
|
|
#1577 |
|
Рецензент
Дописів: 1.163
|
У мене черговий напад зневіри. Вчора проходив білети з ПДР, там (в "Світлофорі 2010") є білет №52, де два питання мають завідомо неправильні відповіді. Як здавати екзамен? Поляки мають рацію, коли більшу увагу приділяють навикам водіння, ніж голій теорії.
|
|
|
#1578 |
|
Книжник
Дописів: 389
|
попелястий...як колір волосся.
Патриотизм- последнее прибежище неодяя(С)Англ.пословица Вічність, якщо чесно, долбойобка іще та. Першого сорту. Тіки третього рангу. Халадєц на ніжках….Кожного століття обіцять мінімум по три кінця світу. Якісь у всіх "ніцше" ідіотські прагнення до есхатологізму…Перечитали міфів. Краще б вірили в хаос Єгипту. Я изреку проклятие всему человечеству(С)Карл МарксАрхеология- это вообще не наука,это Вендетта(С)С.М.Уиллер
![]() |
|
|
|
|
|
#1579 |
|
Рецензент
|
песимістично-сонний
|
|
|
#1580 |
|
Критик
|
задумливий
|
|
|
#1581 |
|
Книжник
Дописів: 365
|
дуже, дуже, дуже засмучений, збентежений, афективний.
ппц. у мене розбите серце се вельми рідко зі мною трапляється (в цій темі пишу вперше). але коли я відчуваю нутром, як об усе, що мені близько і дорого в цьому напів-віртуальному світі, тупо витирають копита - мені стає млосно і тошно. саме такий афект поніс мене у 2004-му на Майдан. І я не пожалів.
|
|
|
|
#1582 |
|
Критик
|
Небосвод - Востаннє редагував Soul: 20.04.2010 о 00:54. |
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Рецензент
|
Чорний-пречорний настрій.
|
|
|
#1584 |
|
Рецензент
|
Настрій оптимістичний напередодні відпустки.
(хоча, який на будові відпочинок?)
|
|
|
#1585 |
|
Книжник
Дописів: 350
|
Я сьогодні в Маньківці - дитина пише тести... Дощ падає, і настрій чудовий. Незалежно від результату - все прекрасно!!! Але я хочу гарного результату.
А ще я зрозуміла, що євреї - це класний народ. Всі, хто думає по-іншому, просто їм заздрять... Не кричіть, ви дійсно заздрите. Євреї - мій вам респект! |
|
|
|
|
|
#1586 |
|
Критик
|
О як я заздрю Троцькому-Бронштейну, котрого прибили, як собаку, льодорубом в 1940 році - і було за що, як заздрю Берману - начальнику ГУЛАГу, 70 відсоткам працівників НКВД - євреїв, котрі забезпечували Голодомор на Україні 1931-1933 років, - Ви уявити собі не можете. Вони жерли біленькі булки, розраховувалися нашим зерном з німцями, з американцями за те, що привели їх до влади в Росії, а дітки українських селян подихали з голоду.
А ще я заздрю Коломойському, Фельдману, Пінчуку, Суркісам... Як їм вдалося стати олігархами? - Ви ніколи, Саню, про це не ЗАДУМУВАЛИСЯ????
anything but ordinary Востаннє редагував Nike_Велес: 03.06.2010 о 13:42. |
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Спостерігач
Дописів: 18
|
настрій паскудний
штибу [не чіпайте] зла і голодна ах так, ще сумна.. |
|
|
|
|
|
#1588 | |
|
Читач
Дописів: 102
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#1589 |
|
Критик
|
настрій - як у вірші Арсенія Тарковського:
И это снилось мне, и это снится мне, И это мне еще когда-нибудь приснится, И повторится все, и все довоплотится, И вам приснится все, что видел я во сне. Там, в стороне от нас, от мира в стороне Волна идет вослед волне о берег биться, А на волне звезда, и человек, и птица, И явь, и сны, и смерть - волна вослед волне. Не надо мне числа: я был, и есмь, и буду, Жизнь - чудо из чудес, и на колени чуду Один, как сирота, я сам себя кладу, Один, среди зеркал - в ограде отражений Морей и городов, лучащихся в чаду. И мать в слезах берет ребенка на колени.
|
|
|
#1590 |
|
Бібліофіл
Дописів: 885
|
А у мене, як фортепіанний супровід до віршів Андрусяка в Музеї друкарства.
![]()
|
![]() |
| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) | |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|