Litforum Фантастичні Зоряни війни: Війни клонів всі серії

Зоряни війни: Війни клонів всі серії

| | Немає коментарів| 14:49



Клонічна війна зперебуває в самому розпалі і зупинити її вже нічого не зможе: здається, боротьба Добра зі Злом і не зупинялася, однак тепер головним героям належить посилити свої позиції, щоб знову здобути перемогу над спільним ворогом. До вже улюблених супергероїв і справжніх воїнів Анакіна Скайуокера, Обі-Ван Кенобі і Падме Амідали тепер приєднується падаван Анакіна, Асока. Усім їм доведеться протистояти безжальним лиходіям Палпатіну, графу Дуку і генералу Грівусу, які знову одержимі ідеєю захоплення влади над усією Галактикою. Дуку вдалося успішно викрасти новонародженого сина Джабби Хатті і ув’язнити його в невелику фортецю, і відтепер його подальша доля повністю знаходиться в руках відважних джедаїв.

Однак не встигли зіркові воїни у мультику Зоряні війни: Війни клонів онлайн приспіти на допомогу малюкові, як хитрий і виверткий Дук встиг налаштувати Джаббі проти самих джедаїв. Тепер уже сам розлючений Джаббі має намір здійснити напад на Енакіна Скайуокера і знищити його раз і назавжди, і поки головним джедаєм буде зайнятий Джаббі, Дук зможе реалізувати свій підступний план із захоплення всесвіту. Здається, всіх їх попереду чекає остання вирішальна битва, яка поставить крапку у вічній боротьбі між Добром і Злом. Але чи встигнуть відважні воїни прийти на допомогу Галактиці і здобути вирішальну перемогу над злом або виявляться безсилі проти Темних сил?

Доля Всесвіту з цього моменту повністю залежить від дій джедаїв, які виявилися єдиними, хто може ще дати відсіч злим ворогам всього живого в Галактиці, залишилося тільки дочекатися вирішального бою. Так чи інакше, їх подвиги можуть стати наймасштабнішими за всю історію міжгалактичних воєн.

 Мультфільм Зоряні війни: Війни клонів онлайн українською безкоштовно дивитись в хорошій якості ви можете у нас – приємного перегляду! 

Вас може зацікавити

Кароліна в світі кошарів дивитися онлайнКароліна в світі кошарів дивитися онлайн

| | Немає коментарів| 09:09


“Кораліна в світі кошмарів” (2009) – це анімаційний фільм, створений за мотивами однойменного роману Ніла Ґеймана. Режисером виступив Генрі Селік, відомий своєю роботою над “Кошмаром перед Різдвом”. Цей мультфільм поєднує

Джимі Нейтрон українськоюДжимі Нейтрон українською

| | Немає коментарів| 14:46


Головним героєм цього приголомшливого мультфільму став надобдарований хлопчик на ім’я Джимі, який проживає в містечку Ретровілль. Джимі ніколи не сидить без діла і постійно щось робить. Його “робота” полягає в