Litforum Українські Жив був пес

Жив був пес

| | Немає коментарів| 15:02



Мультиплікаційну короткометражку зняв за власним сценарієм радянський режисер Едуард Назаров. Цей простий 10 хвилинний мульт викликав величезний фурор не тільки у дітей, але і у дорослих, для яких практично кожна фраза, сказана голосами Георгія Буркова і Армена Джигарханяна, стала крилатою і перетворилася на фольклор. У місті Томську навіть встановлена двохсоткілограмова бронзова скульптура вовка з мультику Жив-був пес онлайн.

Мультфільм несе величезне смислове навантаження, незважаючи на такий короткий формат. Там зачіпаються теми і дружби та вірності, і вдячності за віддану працю, і сімейних стосунків та побуту, і молодіжних розваг (так званих українських “вечорниць”), і хитрості та кмітливості, і взаємодопомоги, що може бути цікавим як для маленьких діток, так і для їхніх серйозних батьків та дідусів і бабусь, а загальний тематичний фон спонукає згадувати про великі дружні застілля. Мультфільм   Жив-був пес онлайн намальований у традиційній для радянської школи мультиплікації манері, де відмінно пропрацьовані гра світла та тіні, картинка яскрава та насичена, а симпатичні і колоритні образи героїв вийшли за межі цього твору, та стали загальновідомими.

 В одному українському селі жив пес. Він вірно служив господарям, охороняв живність, відганяв вовків. Але час іде, і пес постарів. Господар викинув його в ліс і наказав не підходити навіть близько до села. Ось тут пес і зустрів вовка, який дав йому притулок, не дозволив померти з голоду та допоміг повернутися додому. У відповідь пес запросив вовка відвідати весілля дочки господаря. Вони потихеньку пробралися в двір, залізли під стіл і влаштували власне частування. Але зробили це товариші неспроста! Як тільки вовк покажеться людям, почнеться паніка, а пес прожене вовка і стане героєм. Та їх дружба продовжиться навіть після завершення цієї історії.
 Мультфільм Жив-був пес онлайн українською безкоштовно дивитись в хорошій якості ви можете у нас – приємного перегляду!

Вас може зацікавити

Капітошка всі серії українською мовоюКапітошка всі серії українською мовою

| | Немає коментарів| 15:05


1 серіяКапітошка (1980, реж. Б.Хранєвич)Глядача чекає знайомство з Капітошкою – головним героєм цієї історії. Капітошка – маленька крапля дощу, повна енергії літа і забарвлена в усі барви веселки, що впала

Пригоди Котигорошка онлайнПригоди Котигорошка онлайн

| | Немає коментарів| 15:03


Барвистий мультфільм розповідає про небезпечні і захоплюючі пригоди героя українських казок. Головний герой, на імення – Котигорошко, разом зі своїми друзями переживає повні небезпеки пригоди, в яких йому належить впоратися